Ne jemi gjithmonë në kërkim të bashkëpunimeve për të tejkaluar çdo situatë dhe për të siguruar mënyra të reja që mbështesin dhe japin zgjidhje drejt një stili jetese me zero mbeturina. Kontaktoni me ne për të mësuar më shumë.
  • Na telefono+355684008003
  • Emailrecycling.vale@gmail.com
  • AdresaGurez afë ish-kanalit të acidit, Njesia Administrative Fushë -Kuqe, Kurbin, Albania

Na kontaktoni