Rreth nesh

Kush jemi ne

Pas një experience disa vjeçare në Itali, shoqëria tregtare Vale-Recycling është themeluar me 29/06/2012 në Shqipëri me adresë në Gurëz, Njësia Administrative Fushë – Kuqe në Bashkinë e Kurbinit. Ajo ka afruar performancë në punën e saj, seriozitet, cilësi në kryerjen e shërbimeve dhe mbi të gjitha korrektësi në ushtrimin e veprimtarisë së saj. Që nga themelimi i saj, Vale – Recycling ka rritur ndjeshëm gamën e sherbimeve si dhe hartën e mbulimit me sherbime duke qënë sot në të gjithë territorin e Shqipërisë.
11+Vite Eksperiencë
30+Punonjës
520+Klientë

Pajisjet që Përdorim

Njihuni me pajisjet qe kompania jonë ka në përdorim.

Dëshironi të ricikloni?

Ne jemi të hapur për bashkëpunim...